Prentenboek
Superhelden in de dop!

Buddy Vedder

Het verhaal

Dippie en Doppie, twee kleine plastic flesjes, kijken vol bewondering naar hun held: een gerecyclede literfles. Zo willen zij ook worden! Vol verwachting beginnen ze aan een spannend avontuur. Maar als Dippie in de gracht valt, valt ook zijn droom in duigen.
Zal hij Doppie ooit nog terugzien?

Een verhaal over vriendschap en doorzettingsvermogen dat laat zien hoe recycling onze wereld mooier kan maken.

Boek Buddy

Buddy: ‘In mijn boek laat ik twee plastic flesjes een spannend avontuur beleven. Wat zij meemaken is belangrijk voor onze natuur. Zo hoop ik dat mijn boek een verschil maakt bij het oplossen van het plastic soepprobleem’.

Over Buddy Vedder

Buddy Vedder bereikt als presentator, acteur en zanger een miljoenenpubliek vanuit de studio, vanaf het witte doek en via het theater. Op televisie is hij o.a. te zien als presentator van Holland’s Got Talent, Deal Or No Deal en het Kerst MuziekGala. Ook zit hij in het panel van de TV-hit van RTL4: The Masked Singer.

Over Rich Wake

Rich Wake woont en werkt in Hong Kong. Hij werkte aan gevarieerde projecten voor animatie, design en illustraties voor prominente productiehuizen, waaronder Cartoon Network, Nickelodeon en Strange Beast.