Goed Doel
Plastic Whale Foundation

en World Cleanup Day

Samen voor plasticvrij land & water

Plastic Whale Foundation strijdt voor plasticvrij land & water. Samen met zo veel mogelijk kinderen willen wij bijdragen aan oplossingen voor het probleem van de plastic soep. Daarom creëren wij hier maatschappelijk bewustzijn over én komen we met kinderen in actie om plastic uit de natuur te redden.
Dit doen wij met onze educatieprogramma’s voor basisschoolleerlingen en door het organiseren van leuke, aansprekende cleanups. Zo kunnen kinderen direct met oplossingen aan de slag. Van al het verzamelde en opgeviste plastic maken we producten, zoals onze plasticvisboten en meubilair.

‘Kinderen zijn onze belangrijkste ambassadeurs’

Plastic Whale Foundation zet zich sinds 2011 in om samen met kinderen in actie te komen voor plasticvrij land & water. Wij geloven dat kinderen een cruciale rol spelen in het uitdragen van onze missie. Samen met hen kunnen we een langdurige impact maken op de toekomst. Kinderen zijn tenslotte de burgers en de maatschappij van morgen. Zij zijn ook als geen ander in staat hun omgeving mee te krijgen in de dingen die zij belangrijk vinden. Wij zien hen daarom als onze belangrijkste ambassadeurs. De afgelopen jaren deden al meer dan tienduizend kinderen mee met onze lesprogramma’s en cleanups.


Download de boeken